Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

[VUM]

-[Vum]-

Vilaguralom [Vum] egyesület oldala

Linkblog

Archívum

Játékszabályok

2010.08.05. 11:52 Jáger.XD.György

 

Játékszabályok


A játékszabályzat 2009.07.06-tól

A szabályokat a szolgáltató bármikor módosíthatja vagy bővitheti.
A játékosok felelőssége a szabályok folyamatos követése.
A szabályok nem ismerete nem mentesít a betartása alól.

Bizonyos esetekben a team tagjai(GO,SGO,GA) beléphetnek a karakterekhez ellenörzés és más kivizsgálás céljából.
Ilyen esetekben a jelszó megváltoztatásra kerül.
Abban az esetben ha nem tudnátok belépni akkor a bejelentkezéskor "Elfelejtetted Jelszavad?" segítségével megkapjátok a jelszót.
A team tagjai (GO-k, SGO-k, GA, MOD-ok, SMOD-ok, BA semmiféleképpen nem kérik soha a játékon belül vagy e-mailen keresztül a jelszót!!!!! Bárki, aki kiadja ezeket, a saját felelősségére cselekedje mindezt!)

§1 Játékosi hozzáférések

I Számla (account) megosztása
A hozzáférés megosztása szigorúan tilos. Kizárólag egy személy játszhat egy játékosi hozzáféréssel.

Értelmezés: Csak a saját karakterünket irányíthatjuk, s egyetlen másodpercre sem léphetünk be más karakterébe, még annak tudtával, és engedélyével sem.

Számlamegosztás: végleges kitiltás!

Kivétel ez alól a II/B Hozzáférés helyettesítés -

II. Több hozzáférés - MULTI
Minden játékos csakis egy karaktert vezethet Gladiatus.hu szerverenként. A több karaktert vezető játékosok - MULTIZÓK karakterei figyelmeztetés nélkül törölhetők. Azok a karakterek, melyek csupán aranyszerzés vagy a támadások számának növelése miatt léteznek, szintén ebbe a kategóriába tartoznak.
Ha több felhasználó jelentkezik be ugyanarról a hálózati IP címről
(pl: iskola, munkahely, kollégium, stb.), a kérdéses felhasználóknak, magyarázatot kell adnia. Ezt a http://support.gladiatus.hu oldalra, a szabályoknak megfelelően kell írni [user ID-k feltüntetésével], majd az adott szerver TGO/GO/SGO-jának bizonyítani kell az adott intézményen keresztüli internetezést /diákigazolvány, kollégiumi igazolvány, stb./! Amennyiben tudatosan egy helyről (pl. 1 család) 1 szerverre jelentkeznek a játékosok, abban az esetben a karakterek tiltásra kerülnek.
Utólagosan nem tiltunk senkit a szabály bevezetése előtti időszakból.

Ajánlatos tartózkodni a játékosi számlák további részleteinek azonosságától, ha a felhasználó olyan IP címről jelentkezik, melyet más is használ.

Az azonos IP használata nem vonja minden esetben magával a karakter kitiltását. A két vagy több karakter tömörülése klánba, közös támadások, egymás elleni támadások, a karakterek előnyhöz juttatása vagy bármiféle manipuláció kitiltást és eredményez.

Értelmezés: Ha ugyanazon IP címről, ugyanazon a szerveren kettő vagy több karakter van játékban, az multinak minősül. A multi csak akkor nem tiltott, ha megfelelő indoklás mellett az erre szolgáló threadben bejelentést tettek a karakterek használói és ezt a TGO/GO/SGO engedélyezte (bejelentési kötelezettség + engedélyezési eljárás vége)! A bejelentés és engedélyezés elmaradása esetén az összes karakter kitilthatóak az azonos IP-ken! A szabályok szerint bejelentett és engedélyezett multi nem azt jelenti, hogy más szabályszegés esete miatt a karakter nem tiltható! Sőt! Ha még egy bejelentetlen karakter jelenik meg azon az IP címen, a már engedélyezett karakterek ismét tilthatóvá válnak! A piaci "tápolások" visszaszorítása miatt is, itt emlékeztetünk minden felhasználót, hogy az is multinak minősül, ha valaki a piaci tranzakciók miatt tart egy gyengébb karaktert!!!

Multi: végleges kitiltás!

II/b. Hozzáférés helyettesítés
A hozzáférés helyettesítés az alábbiak szerint történhet.
* A helyettesítésröl értesítened kell a megfelelö GO-t.
* A hozzáférést a helyettes elsö belépésétöl számítottan maximálisan 7 napig lehet helyettesíteni.
* A hozzáférés helyettesítés letelte után sem az adott hozzáférés nem helyettesíthető, sem a helyettesítő nem helyettesíthet a következő 2 hétben.
* Egy éven belül összesen 4 alkalommal helyettesíthető a helyettesítendő karakter, és a helyettesítő karakter tulajdonosa is csak 4 alkalommal helyettesíthet egy évben.

NE...
* ...támadd ugyanazt az ellenfelet mindkét hozzáféréssel.
* ...vegyél részt bármiben, ami a játék tisztaságát veszélyezteti, és az egyik számlát a másik használatával elönybe helyezi. Ebbe beletartozik, de nem korlátozódik kizárólag az azonos célpont támadására mindkét hozzáféréssel, hogy jobb rangot érhess el az arénában, eladni túlárazott eszközöket az egyik hozzáférésből és megvenni egy másikkal.(multis viselkedés)

Hozzáférés helyettesítés bejelentésének módja:

* A helyettesítendő karakter mindenkori tulajdonosa a http://support.gladiatus.hu oldalon nyit egy jegyet, melyben jelzi a szándékát, hogy más, ugyanazon a szerveren játszó játékos helyettesítené a szabályokban foglalt időkereten belül.
* A helyettesítő karakter tulajdonosa a http://support.gladiatus.hu oldalon nyit egy jegyet a helyettesítési szándékáról.
* A GO mindkét helyen engedélyezi a helyettesítést, vagy eláll az engedélyezéstől, majd megteszi a szükséges lépéseket, és erről mindkét acc tulajdonosát e-mail-ben értesíti.

Tiltások:

Helyettesítőre vonatkozóan:
* Helyettesítés be nem jelentése: 14 nap tiltás
* A helyettesített karakterrel bárminemű szabálytalanság elkövetése: 35 nap tiltás a saját karakterére
* A két hozzáférés közötti bárminemű multis viselkedés: végleges tiltás a saját karakterére
* A helyettesített karakter leírásában, nevében, e-mail címében, jelszavában változtatást eszközölni: végleges tiltás a saját karakterére

A helyettesítettre vonatkozóan:
* Helyettesítés be nem jelentése, nem szakszerű bejelentés, engedélyezés nem megvárása: 35 nap tiltás

III. Jelszókéregetés - Karakter eltulajdonítása
Ilyen esetben a karaktert eltulajdonító azonosítója(IP-cím) alapján azonosítható és az adott GO kivizsgálja az ügyben érintett karaktereket.
Amennyiben a vizsgálat során bebizonyosodik ki a karaktert eltulajdonító, úgy végleges kitiltást kap. A tiltás vonatkozik minden szerverre!

Mindennemű, a játékhoz kapcsolódó (felhasználónév -jelszó; fórum felhasználónév-jelszó; e-mail cím-jelszó) adat kicsalásának kísérlete ugyancsak a játékból való végleges kitiltást eredményez!

Amennyiben a feljelentés jogtalan, és egy másik karakter végleges kitiltását esetlegesen ily módon szeretné elérni a feljelentő, abban az esetben a feljelentő mindegyik szerverről végleges ban-nal számolhat!

IV. Karakter átadása
Karakter átadási engedélyeztetés.

V. Karakter átnevezése, név lecserélése
A játék lehetőséget ad a karakterünk átnevezésére. Átnevezés bejelentése azonban kötelező, ezt a megfelelő helyen be kell jelenteni.(Mielőtt lecserélnéd a neved, nyiss egy jegyet a supporton amiben benne van a régi és az új név. A GO válasza után indíthatod el a cserét.) A be nem jelentett névcsere 365 nap tiltást von maga után. Későn bejelentett névcsere 7 nap tiltást eredményezhet.
Amennyiben egy karakter tudatosan azért cserél nevet mert egy esetleges büntetés felelőssége alól ily módon akarna kibújni, úgy a karakter a vizsgálat megtörténtével azonnali végleges tiltásra kerül.

§2 Hiba (bug) használata
Hibák, rendellenességek és a Gladiatus programozásában jelentkező bug-ok használata előnyszerzésre nem engedélyezett.
A felhasználónak jogában áll a talált hibákat közölni a http://support.gladiatus.hu oldalon.
A hibák és hasonló jelenségek öncélú használata, a kihágás súlyosságától függően 1 napos eltíltástól, teljes kitiltásig terjedő büntetést von maga után.
Speciális karakterek használata karakterek neveiben bug használatnak minösül, mivel ez kisérlet keresések és támadások elkerülésére. A karakterek neveiben csak a ANGOL ABC betűi és 0-10 közötti számok lehetnek

Bug kihasználás végleges kitiltást eredményezhet

§3 A játék normális müködésének zavarása
Bizonyos telepített programok és módszerek indokolatlan forgalmat okozhatnak a játék szerverén, melyek zavarhatják vagy gátolhatják a játék müködését.
Az ilyen tartalom kerülendö.
Kiemelendö jelentöséggel bir az automatikus és félautomatikus scriptek használatának tilalma, melyek befolyásolhatják a játék adatbázisát vagy játék utasitásokat adhatnak ki.
Fenntartjuk a jogot, hogy az okozott kár költségeit és az Adminisztrátori költségeket visszaköveteljük, illetve végleges kitiltás jár a játékból, és annak minden szerveréről.

I. Hamisítás
Legyen az kép vagy akár üzenet minden esetben végleges kitiltás ! A tiltás vonatkozik minden szerverre !

§4 Zsarolás, káromkodás, trágár szavak, sértő feliratok, rágalmazás, félrevezetés, megfélemlités, törvénybe ütköző magatartás, a Gladatus.hu team nevével való visszaélés
Zsarolások és fenyegetések a játékosok valós, fizikai (nem virtuális karakter) személye ellen a kihágás súlyosságától függően 2 napos eltiltástól törlésig büntetendők. Ezen eltiltás akár a fórumra is vonatkozhat.
A játékban káromkodás, a szexuális témájú linkek, faji, vallási előítéletek terjesztése, önkényuralmi jelképek használata, a közízlést sértő megnevezések használata és hasonló jellegű leírások, üzenetek, nevek, írása tilos!
A sértegetés és trágárság büntetése 1-14 nap kitiltás. Ennek mértékét, az eset súlyosságától függően, az eljáró operátor határozza meg. Különösen súlyos esetekben (pl. pornográf tartalmú linkek) a kitiltás akár 35 nap is lehet!

Értelmezés: Sértésnek minősülhet bármilyen nem hétköznapi kijelentés, amit a feljelentő sértésnek érez! Itt kérünk meg mindenkit az intelligens és udvarias játékra!

Sértö üzenetek, zsarolás, káromkodás, trágár szavak, sértő feliratok, rágalmazás, félrevezetés, megfélemlités, törvénybe ütközö magatartás:
1. szint/áthágás - kevésbé sértö - 1-5 nap
2. szint/áthágás - nagyon sértö - 5-14 nap
3. szint/áthágás - sovinizmus, valós életbeni fenyegetés, család fenyegetés, gladiatus.hu team nevével való visszaélés, stb. - végleges kitiltás

§5 Zúzás
I Definíció/korlátozás
24 órán belül 5 támadásnál több ugyanarra a karakterre zúzásnak minősül. Ez nem engedélyezett.

II. Akadályozás
36 órán belül 6-nál több támadás akadályozásnak minősül.

Zúzás, akadályozás:
1. áthágás - 3 nap
2. áthágás - 7 nap
3. áthágás - 14 nap
4. áthágás - végleges kitiltás
*különleges esetek - 3-35 nap kitiltás

III Szintkorlát átlépése
Az egyes szintekhez támadási korlátok vannak, aminek átlépése szintén akadályozásnak minősül.
Támadási korlát:

Támadási korlátok a szintkülönbségeket tekintve úgy alakulnak, hogy:

Szint 1-20 +/- 10
Szint 21-40 +/- 11
Szint 41-60 +/- 12
Szint 61-80 +/- 13
Szint 81-100 +/- 14
Szint 101-150 +/- 15
Szint 151-200 +/- 20


Aki egy nap háromszor is támad védett szintkülönbségű karakterre, az 3 nap kitiltást fog kapni! A kitiltások száma tehát összeadódik!

[b]A rendszeresen szintkülönbséget sértő karakterek (már öt eset után) dupla kitiltást, 10 eset után pedig végleges kitiltást kapnak!

Itt az operátor nem mérlegelhet, hanem kötelező a büntetés mértékét megduplázni! Az öt eset az nem feltétlen öt különböző karaktert jelent, lehet egyazon karakter ellen is öt büntetendő támadás.


IV Kivételes esetek

I. Abban az esetben, ha a karaktert egy másik karakter vagy egy klán folytonos napi támadásokkal meggátolja a játékban vagy a fejlödésben, a karakter(ek) büntethetöek. A kihágás megállapitása mindenkor a Game Operator feladata.


§6 Negatív megjelenítés

Tilos más játékosok és klánok neveinek negatív színben való feltüntetése, amely az eset súlyosságától függően 1-14 nap kitiltással büntetendő. A mérték megítélése az eljáró operátor feladata.

Értelmezés: Tilos kritizálni, még célozgatni is más karakterre vagy az azt használó fizikai személyre!

§7 SPAM

Tilos kéretlen leveket küldeni a játékban! A sorozatos kéretlen levél 3 nap kitiltással büntetendő!
Különösen tilos az olyan tartalmú levelek elküldése, ami arra irányul, hogy valaki a játékban tegyen, ne tegyen vagy tartózkodjon valamilyen cselekedettől. A játékban mindenki a szabad akaratának megfelelően viselkedik. Támadhat, vehet tárgyakat a piacon stb. Aki ebben a jogában fenyegetéssel korlátozza az 7 nap kitiltással büntetendő!

Értelmezés: SPAM-nek minősül a sorozatos MNT-re való felhívás, vagy bármilyen játékbeli cselekedetre való folyamatos felhívás! 2 ilyen levél után már a harmadik spamnek minősül!

§8 Karakter adás-vétel

A karakter nem képezheti adás-vétel tárgyát. Ezen szabály megsértőit végleges kitiltással büntetendők!

§9 Alaptalan feljelentés

Az alaptalan feljelentésekért 1 nap kitiltás jár.

Értelmezés: Az számít jogtalannak, ha feljelentő a szabályok ismeretében tudhatta illetve tudnia kellett volna, hogy amit feljelentett az nem szabályellenes, ezért nem is büntethető!

Figyelem: Az alaptalan üzenetjelentés is ide tartozik!

§10 Kereskedelmi szabályok

Kereskedelmi szabály megszegésének megfogalmazása:


PIAC

A piacra a tárgyat maximum az ÉRTÉK harmincszorosáért (30*), és minimálisan az ÉRTÉK-ért lehet kirakni. Bármely, ezen ár-intervallumon kívül eső tranzakció szabályszegésnek minősül!
A szabály az összes piacra vonatkozik, beleértve a szövetségi piacot is.

Értelmezés:
Egy 2.000 arany értékű tárgynál a következőképpen alakulnak a szabályos határok : 2.000-60.000 . Amennyiben 1.999-ért, vagy 60.001-ért rakod ki az már szabálytalan. "

Kereskedelmi szabály megszegése:
1. áthágás: 1 nap tiltás
2. áthágás: 7 nap tiltás
3. áthágás: 14 nap tiltás
4. áthágás: 35 nap tiltás
5. áthágás: végleges tiltás

Az áthágások száma NEM IDŐRE, hanem DARABSZÁMRA vonatkoznak. Tehát ha 3 rossz árazású árud van/volt kint a piacon EGY IDŐBEN, akkor az rögtön a harmadik áthágásnak minősül!

A szabály megszegésének megállapítása a mindenkori GO feladata!

"CSOMAGOLÁS"

A kereskedelmi szabályokon belül lehetőség van arany mentésére, úgynevezett "csomagolásra"

A csomagolásnak 4 órán belül meg kell történnie minden adott alkalommal!
A csomagolási költség levonható, maximum 2 órai piaci díjnak megfelelően.

24 óránként egyszer lehetőség adódik a kereskedelmi szabályokat áthágva CSOMAGOLNI, viszont ebben az esetben a csomagolási költség nem vonható le! Kereskedelmi szabályzat feletti csomagolásnak 10 percen belül meg kell történnie!

"TÁPOLÁS"

A tisztességes játék szellemével ellentétes kereskedelmi esemény amely más karakterek segítése arannyal, felszereléssel.

Értelmezés:
* Bármilyen olyan cselekedet, mely egy másik játékos segítésére irányul a piacon, szövetségi piacon keresztül szabálytalan! Tilos a karakterek között bárminemű, segítő szándékú kereskedelmi esemény!
* Az a kereskedelmi esemény melyen több tárgy értéke erősen alul árazott is a tápolási szabály megszegésének minősül, és az eladónak, valamint a vevőnek a tápolási szabály megszegése szerinti tiltás jár.
* A karakterek közötti egyoldalú,szabályos kereskedelem is tiltáshoz vezethet.

ÖSSZEFOGLALVA: TÁPOLÁSNAK MINŐSÜL MINDEN OLYAN EGYOLDALÚ ARANY VAGY FELSZERELÉS MOZGATÁSA, AMELY EGY ADOTT KARAKTER MEGSEGÍTÉSÉRE, "FELHÚZÁSÁRA" IRÁNYUL. A TÁPOLÁS MEGÁLLAPÍTÁSA A MINDENKORI GO-K FELADATA.

Tápolási szabály megszegése:

A szabálysértés mértékétől függő-en 35 naptól végleges tiltásig terjedhet.


Az áthágások megítélése a karakterek szintjének és a tápolás értékének a függvénye.
A Tápolási szabály megszegésének megállapítása az adott szerver GO-jának feladata.

§11 Reklámozás

Tilos a játékban a reklámozás, amelyért 14 nap kitiltás adható!

Értelmezés: Reklámnak minősül minden olyan link, ami nem szórakoztatás céljából (pl. youtube.com), hanem más játékok elérését tartalmazza vagy egyéb üzleti jelleggel bírnak. Ez alól csak a Gameforge Gmbh. saját játékai bírnak kivétellel.

A reklámozás minősített esete:

A piramis játékok és valós életbeli pénzszerzési lehetőségek reklámozás szigorúan tilos és végleges kitiltást von maga után! Ez alá tartoznak az olyan reklámozások is, melyek ingyen prémiumot ígérnek!

§12 Toborzó link elhelyezése
A játékban mindenkinek van egy toborzó linkje, amit az Áttekintés oldal alján találhat meg.

Használhatóság:

* elküldheted barátaidnak e-mailben
* elküldheted barátaidnak bármely privát csatornán (msn)
* felteheted weblapodra, saját bemutatkozó oldaladra (egyértelmű megnevezés (Gladiátoros játék) kíséretében)
* használhatod az aláírásodba (egyértelmű megnevezés (Gladiátoros játék) kíséretében)

§13 Játékbeli/Valós pénz felcserélése
A Gladiatus.hu szabályzata tiltja, hogy karakterek bármilyen prémium fizetésért(valós pénz) aranyat(játékbeli pénz) kérjenek/kínáljanak. Ezen szabály megszegése a gladiatus.hu ÖSSZES szerveréről végleges kitiltást eredményez!

§14 Visszavonás - Más döntés / ítélet.
Adott szerveren, GO (game oprerátor, játék felügyelö) által hozott döntéseket és itéleteket csak a szerveren belül a szerverhez tartozó másik GO vagy SGO birálhatja felül, az adminisztrátor belegyezésével.
FIGYELEM! GO nem írálhat felül SGO-t, vagy Admin-t, SGO nem bírálhat felül Admint!
Ha ügyed során bármilyen hasonló problémába ütközöl, keresd meg a mindenkori Game Admin-t.

§15 Visszafizetés
1. Abban az esetben, ha a játékos hátrányba kelül programozási hiba, kezelési hiba vagy a Gladiatus csapat hibájából, a játékos nem követelheti vissza karakterének a hiba ill. a hátrány megjelenése elötti állapotát.
2. Abban az esetben, ha a játékos megpróbálja a GO által meghozott döntést megkerülni más GO-val való lapcsolatba lépéssel, a játékos eltávolitható a rendszerböl.
(Kivétel: kapcsolatba lépés a SGO-val (super game operator)).
3. Ha bármilyen büntetés, kitiltás alá kerül egy játékos, amely rendelkezik fizetős szolgáltatással (prémium, rubin), azt szolgáltatást semmilyen formában nem áll módunkban visszatéríteni. Ez vonatkozik az ideiglenes felfüggesztés időtartamára is (vizsgálat).

§16 Kizárás a játékból
Ezeknek a szabályoknak bármilyen megszegése ahhoz vezethet, hogy a játékosi számlát kizárják a játékból. A szabáylszegés súlyosságától függöen a büntetést kiterjeszthetik minden Gladiatus szerverre és esetleg további szolgáltatásra, amit nyújt a Gladiatus, mint például a hivatalos fórum vagy a kapcsolódó IRC csatornák. A Gladiatus Team tagjai egyetértenek abban, hogy a bántó, sértö tevékenységekkel szemben a legjobb tudásuknak és hitüknek megfelelően járnak el.

§17 Általános Felhasználási Feltételek
Azok a felhasználók, akik nem értenek egyet a Gladiatus Általános Felhasználási Feltételeivel, a nemzetiségük, a koruk vagy más okból, azoknak valami olyan Felhasználási Feltételeket kell adni ami nemzetközi nyelvet használ tehát ha a szabályzatot nem érti valaki az adott nyelven annak elérhetövé kell tenni a szabályzatot nemzetközi nyelven is.

§18 Változtatások a szabályokban
A játékszabályok általánosan nem változnak, de a fejlesztések következtében a játékban keletkezö változások miatt a Gladiatus csapat fenntartja a jogot a szabályzat szükséges mértékü módosítására.

Általános büntetések a szabályszegésekre

I. Hozzáférés megosztás - végleges kitiltás

II. Nem engedélyezett/szabálytalan multi - végleges kitiltás

III. Helyettesítés:
Helyettesítőre vonatkozóan:
* Helyettesítés be nem jelentése: 14 nap tiltás
* A helyettesített karakterrel bárminemű szabálytalanság elkövetése: 35 nap tiltás a saját karakterére
* A két hozzáférés közötti bárminemű multis viselkedés: végleges tiltás a saját karakterére
* A helyettesített karakter leírásában, nevében, e-mail címében, jelszavában változtatást eszközölni: végleges tiltás a saját karakterére

A helyettesítettre vonatkozóan:
* Helyettesítés be nem jelentése, nem szakszerű bejelentés, engedélyezés nem megvárása: 35 nap tiltás

IV. Jelszókéregetés - Karakter eltulajdonítása - végleges kitiltás

V. Szabálytalan Karakter-átadás – végleges kitiltás

VI. Karakter átnevezése
Későn jelentés – 7 nap tiltás
Be nem jelentés – végleges tiltás

VII. Bug-használat – végleges tiltás

VIII. Script-használat - végleges kitiltás

IX. Hamisítás - végleges tiltás

X. Sértö üzenetek, zsarolás, káromkodás, trágár szavak, sértő feliratok, rágalmazás, félrevezetés, megfélemlités, törvénybe ütközö magatartás:
1. szint/áthágás - kevésbé sértö - 1-5 nap
2. szint/áthágás - nagyon sértö - 5-14 nap
3. szint/áthágás - sovinizmus, valós életbeni fenyegetés, család fenyegetés, gladiatus.hu team nevével való visszaélés, stb. - végleges kitiltás

XI. Zúzás - akadályozás
1. áthágás - 3 nap
2. áthágás - 7 nap
3. áthágás - 14 nap
4. áthágás - végleges kitiltás
*különleges esetek - 3-35 nap kitiltás

XII. Szintkorlát átlépése:
támadásonként egy nap kitiltás
5. eset után: dupla kitiltás,
10. eset után: végleges tiltás

XIII. Negatív megjelenítés - végleges kitiltás

XIV. Üzenet Spammelés – 7 nap kitiltás

XV. Hozzáférés eladása/vétele, és ennek szándéka - végleges kitiltás

XVI. Alaptalan feljelentés – 1 nap kitiltás

XVII. Kereskedelemi szabályok megszegése:
1. áthágás: 1 nap tiltás
2. áthágás: 7 nap tiltás
3. áthágás: 14 nap tiltás
4. áthágás: 35 nap tiltás
5. áthágás: végleges tiltás

Tápolási szabály megszegése:

A szabálysértés mértékétől függő-en 35 naptól végleges tiltásig terjedhet.

XVIII. Reklámozás- 14 nap kitiltás

XIX. Forgalom cserélő oldalak/Valós pénzszerzési lehetőségek reklámozása – végleges kitiltás

XX. Toborzó link illegális helyen való közzététele, nem megfelelő közzététel – 14 nap kitiltás

XXI. Játékbeli/Valós pénz felcserélése – végleges kitiltás

A Kitiltások terjedelmének megállapítása mindenkor az adott GO feladata! A feltüntetett napok csak irányadóak, nem kötelezö érvényüek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilaguralomoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr12200549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása